Hodnocení obchodu

5,0 344 hodnocení
5
335x
4
4x
3
3x
2
2x
1
0x
Nevyplňujte toto pole:
JS Avatar autora Jaroslava Simakova | 21/01/2021
Vse v poradku.
KN Avatar autora Kateřina Netolická | 20/01/2021
Jsem nadsena! Narazila jsem na vas na fleru, kdyz jsem pred rokem hledala dinosauri kalhoty (protoze u nas jedou "dynky"). Krome kalhot jsem nasla i bundu. Takze kdyz bylo treba koupit dalsi kalhoty, sla jsem uz na jistotu. Dekuju za ty nadherny barvy a vzory a taky diky, ze to obleceni vydrzi snad vsechno! :D Dodaci lhuta me pred Vanoci prekvapila, ale ne neprijemne - jsem rada, ze se vam dari, a na kvalitni a krasny veci ja si moc rada pockam. Nehlede na to, ze vsem, kdo to na hristi oceni, vas doporucim fakt moc rada.
LV Avatar autora Lenka Vohradská | 19/01/2021
Jsem moc spokojená, koupila jsem kalhoty pro syna. Perfekrni
MK Avatar autora Martina Kartakova | 19/01/2021
Vynikající. Syn byl nadšený! Moc se mu líbil i dopis od Vás a dáreček ???? Určitě ještě objedname.
A Avatar autora Alice | 19/01/2021
Objednala jsem pro syna kalhoty a super. Jsem spokojená a bylo velmi milé, že balíček obsahoval dáreček. Doporučila jsem e-shop i sousedkám :-)
Avatar autora Kamila Štefková (Administrátor) 19/01/2021
Moc děkujeme za Vaše krásné hodnocení. Jsme rádi, že jsme udělali radost a velice si vážíme Vašeho dalšího doporučení :)
AH Avatar autora Alice Heřtusová | 16/01/2021
Komunikace ze začátku z obchodu horší ale pak se vše vysvětlilo. Dodací doba hodně dlouhá ale na kvalitu se musí holt počkat. Jsme nadšeni a rozhodně to není naše poslední objednávka.
Avatar autora Kamila Štefková (Administrátor) 19/01/2021
Děkujeme za Vaši reakci. Jsme si vědomi, že dodací lhůty byly teď nekonečné i přes veškerou naši snahu odesílat balíčky co nejrychleji.... Těší nás, že jste spokojená s kvalitou produktu, jako menší šicí dílna máme omezené kapacity, ale věříme v konečnou spokojenost s provedením :) Děkujeme :)
Z Avatar autora Zdeňka | 15/01/2021
Dodací doba byla delší ale kalhoty super (i látka a střih), přišel balíček hezky zabalen i s dárečkem velká spokojenost,jen bohužel po prvním vyprání se ve švu objevila dirka.S obchodem dobrá komunikace.
Avatar autora Kamila Štefková (Administrátor) 15/01/2021
Moc děkujeme za hodnocení, jsme rádi, že kalhoty se líbí...Pokud se objevila dírka po vyprání ve švu, je možné, že jsou špatně chycené a určitě se nám ozvěte na email, abychom mohli opravit případně vyměnit za nové...
P Avatar autora Petra H. | 13/01/2021
Jsme spokojeni,kalhoty krásně sedí,ikdyž byla dodací doba delší,vyplatilo se počkat..
Avatar autora Kamila Štefková (Administrátor) 13/01/2021
Moc děkujeme, jsme rádi, že i přes delší dodací lhůtu jste s objednávkou spokojeni a oblečení bude dobře sloužit :)
M Avatar autora Michaela | 11/01/2021
Jsme moc spokojeni. Kvalitní a krásné kalhoty, pěkně sedí.
Avatar autora Kamila Štefková (Administrátor) 11/01/2021
Děkujeme za krásné hodnocení a ještě více nás těší, že oblečení bude plnit svoji funkci :)
D Avatar autora Dagmar | 11/01/2021
Kvalitní zpracování, velká spokojenost
Avatar autora Kamila Štefková (Administrátor) 11/01/2021
Děkujeme, jsme rádi, že jste spokojená s kvalitou :)
D Avatar autora Dáša | 10/01/2021
Jsme moc spokojeni a doporučuji
JK Avatar autora Jana Krupicova | 04/01/2021
Super díky
A Avatar autora Alena | 03/01/2021
Velka spokojenost
J Avatar autora Jana | 27/12/2020
Krásně zpracováno, krásně zabaleno. Děkuji.
Z Avatar autora Zbyněk | 25/12/2020
Malá firma (dodání asi bude déle trvat než jsme zvyklí) produkující výrobky v nadprůměrné kvalitě ( rozhodně lepší než je běžné) a navíc krásně zabalené. Děkujeme.
OB Avatar autora Otilie Brettlerová | 25/12/2020
Pěkné zpracovani, hezký vzor. Dodržení termínu, takže Ježīšek mohl nadëlit krasný darek. Dëkuji za darek k vyrobku. Určitě každému váš obchod doporučuji.
DZ Avatar autora Dagmar Zvářalová | 22/12/2020
Miluju, když jde na práci vidět láska a radost. A přesně tohle jsme našli v Cronies. Objednány mikiny a naprostá spokojenost. Od velmi ochotné komunikace, dodržení naprosto šibeničního termínu, přes ekologické a překrásné zabalení, milé dárečky až po - a to hlavně - precizní, inspirativní , pohodlné, veselé a evidentně s velkou láskou a vášní šité oblečení. Děkujeme, určitě objednáme znovu !
Z Avatar autora Zuzana | 21/12/2020
Kalhoty úžasné. Příjemné. Nádherně zabalené i s dárkem. Moc syna potěšilo. Děkujeme
MW Avatar autora Marie Wendlová | 19/12/2020
Kalhoty jsou úžasné, příjemné na dotek. Děti nadšené a já taky. Potěšilo nás krásné zabalení a dáreček. Úžasné. Moc děkujeme
LH Avatar autora Lenka Hromková | 18/12/2020
Jsou krásné, příjemné na dotek, hezky sedí díky nápletu. Moc doporučuji
Nahoru
345 položek celkem
x

Hodnocení obchodu

Jak jsou s námi spokojeni naši zákazníci a co o nás říkají.


Výběr z referencí