Hodnocení obchodu

4,9 398 hodnocení
5
385x
4
4x
3
3x
2
2x
1
4x
Nevyplňujte toto pole:
LM Avatar autora Lenka Maršálková | 18/04/2021
Rychlost dodání, krásné a kvalitní zboží, s láskou zabalené :-) ... děkuji
Avatar autora Kamila Štefková (Administrátor) 22/04/2021
Mockrát děkujeme za Vaši zpětnou vazbu :)
SJ Avatar autora Soňa Jelínková | 18/04/2021
Rychlé dodání a dárečky k objednávce. Ochota při vrácení zboží.
Avatar autora Kamila Štefková (Administrátor) 22/04/2021
Děkujeme za kladné hodnocení :)
K Avatar autora Katka | 17/04/2021
Jsem nadšená, rychlé odeslání a krásné zboží :-)
Avatar autora Kamila Štefková (Administrátor) 22/04/2021
Děkujeme :)
Avatar autora | 16/04/2021
Úžasná vstřícnost, kvalita provedení.
Avatar autora Kamila Štefková (Administrátor) 22/04/2021
Děkujeme....
Avatar autora | 14/04/2021
Krásné zboží, rychlé odeslání
Avatar autora Kamila Štefková (Administrátor) 22/04/2021
Děkujeme...
P Avatar autora Pavla | 14/04/2021
Kvalitní zboží, rychlé dodání, dáreček navíc. Kalhoty jsou super, skvěle padnou a vydrží určitě 2-3 velikosti. Je vidět, že opravdu šijete s láskou a radostí :-) Děkujeme.
Avatar autora Kamila Štefková (Administrátor) 22/04/2021
Mockrát děkujeme :) Šití je naše obrovská vášeň a záleží nám na každém detailu, aby oblečení udělalo radost a zároveň plnilo svoji funkci :)
Ž Avatar autora Žaneta | 07/04/2021
Krasne zboží, pevný materiál, doufam ze vydrží i lesní školku:) rostoucí kalhoty určitě vydrží i na další sezónu, moc děkuji.
Avatar autora Kamila Štefková (Administrátor) 22/04/2021
Děkujeme :) Naše oblečení je podrobeno náročnými zátěžovými zkouškami, tudíž máme ověřeno, že oblečení opravdu vydrží téměř všechno ;-)
JV Avatar autora Jiřina Voráčková | 07/04/2021
Kalhotky došly v pořádku, čekala jsem, až je vnučka zkusí, dlouhé jsou dostatečně, ale asi budou časem úzké. Asi spíš na hubené děťátko. Materiál super.
Avatar autora Kamila Štefková (Administrátor) 22/04/2021
Děkujeme :) Všechno oblečení se snažíme konstruovat takovým způsobem, aby bylo co nejvíce univerzální a vhodné pro všechny typy postav, ale každé dítě je originál :) Pevně věříme, že i tak kalhoty budou dlouho a dobře sloužit :)
O Avatar autora Olga | 04/04/2021
Krasne zbozi, krasne darkove zabalene plus darecek, oblecky zatim nevyzkouseny, koupeny na pristi sezonu, ale vypadaji velice prakticky, hezky a usite jsou perfektne, neni co vytknout, dekuji! :-)
Avatar autora Kamila Štefková (Administrátor) 22/04/2021
Mockrát děkujeme :) Jsme moc rádi, že jste spokojeni a věříme, že se oblečení bude krásně nosit :)
J Avatar autora Jarka P. | 02/04/2021
Kalhoty krásně i praktické, opravdu to vypadá že by mohly vydržet dlouho...
Avatar autora Kamila Štefková (Administrátor) 22/04/2021
Nebojte, určitě budou :) Děkujeme :)
Š Avatar autora Štěpánka | 02/04/2021
Super komunikace, rychlé dodání, krásné balení
Avatar autora Kamila Štefková (Administrátor) 22/04/2021
Mockrát děkujeme za Vaše hodnocení :)
N Avatar autora Nikola | 02/04/2021
Oblečení krásné, perfektně ušité. Není vůbec co vytknout. Určitě ráda nakoupím zase.
Avatar autora Kamila Štefková (Administrátor) 22/04/2021
Děkujeme :) Jsme rádi, že jste spokojeni a budeme se těšit příště :)
A Avatar autora Aneta | 01/04/2021
Moje první a rozhodně ne poslední objednávka. Nádherné oblečení, skvělý materiál, barvy. Balíček pěkně zabalený, včasné dodání, přehledný e-shop. Chvíli jsem zápasila s tabulkou velikostí, aby vše dobře padlo, ale obávala jsem se zbytečně. Oblečení je opravdu rostoucí a výborně sedí (v případě větší velikosti na menší dítě). Kdybyste chtěli rozšířit nabídku o bodýčka, ponožky a další oblečení, budu Vám vděčná :) Děkuji za kvalitní obchod ❤️
Avatar autora Kamila Štefková (Administrátor) 22/04/2021
Mockrát děkujeme za Vaše krásné hodnocení :) Samozřejmě máme v plánu i další novinky a uvidíme, kam nás až zavedou naše možnosti a nápady :) Jsme moc rádi, že jste spokojeni :)
Avatar autora | 30/03/2021
+ naši vnučce se v mikince dobře dovádí na hřišti i na koloběžce. na podzim koupíme ještě tepláčky.
- no že musím platit navíc peníze za doručení. kdyby to bylo v obchodě až skončí korona.

každopádně dítě je spokojené. děkuji
Avatar autora Kamila Štefková (Administrátor) 22/04/2021
Děkujeme :) Jsme rádi, že jste s oblečením spokojeni :) Aktuální situace je složitá pro všechny, proto se snažíme dělat maximum pro to, aby výběr byl správný a nevznikli žádné další náklady spojené s výměnou zboží :)
Avatar autora | 28/03/2021
+ Rychlé vyřízení objednávky
+ Dobrá komunikace
+ Kvalitní výrobek, střih dobře sedí
+ Český výrobek

Avatar autora Kamila Štefková (Administrátor) 22/04/2021
Jsme rádi, že Vám oblečení vyhovuje a střihově sedí :) Děkujeme za Vaše hodnocení :)
L Avatar autora Lu | 25/03/2021
Naprostá spokojenost, jak se zbožím, tak s obchodem...
Avatar autora Kamila Štefková (Administrátor) 22/04/2021
Moc nás těší Vaše spokojenost :) Děkujeme....
Avatar autora | 24/03/2021
kvalitny material
Avatar autora | 20/03/2021
+ Krásné oblečení, rostoucí nepromokavé kalhoty sou super, děkuji. Neobjednávám naposled

Avatar autora Kamila Štefková (Administrátor) 20/03/2021
Děkujeme a jsme rádi, že naše kalhoty vyhovují....budeme se těšit příště :)
LS Avatar autora Ludmila Stránská | 17/03/2021
Všechny požadavky byly splněny.
Avatar autora Kamila Štefková (Administrátor) 20/03/2021
To nás moc těší, děkujeme...
Z Avatar autora Zuzana L. | 14/03/2021
Kvalitně ušité kalhoty,dobrý střih a suprově sedí.
Avatar autora Kamila Štefková (Administrátor) 20/03/2021
Děkujeme, to jsme moc rádi, že kalhoty skvěle padnou :)
x