Hodnocení obchodu

5,0 190 hodnocení
5
187x
4
2x
3
0x
2
1x
1
0x
Nevyplňujte toto pole:
KP Avatar autora Kateřina Podušková | 23/05/2020
S oblečením jsem moc spokojená.
L Avatar autora Lucie | 20/05/2020
Děkuji za obchod, zboží přišlo přesně v den, kdy mi bylo sděleno, že jej obdržím, skvělá komunikace, doporučuji
ED Avatar autora Eva Dočekalová | 20/05/2020
Moc děkuji za to že jste! Oblečení je tak krásné, skvěle ušité, materiály jsou tak příjemné a jemné.. No a originalita je TOP. Komunikace taky super, rychlá a milá odpověď. A když Vám přijde krásný balíček s mašlí, dopisem a dárečkem - z toho jsem byla úplně paf.. Jen tak dál !!!
Avatar autora | 20/05/2020
+ úžasné výrobky, opravdu velmi kvalitní práce
+ kvalitní látky, materiál je tak příjemny a nesepírá se
+ komunikace s obchodem na jedničku, na dotaz jsem vždy hned dostala milou odpověď
+ samotný balíček kdžy přijde - to je radost, krásně zabalený, s mašličkou a dopisem a dárečkem pro děti na hraní..nádhera !!
+ cena je za tu kvalitu velmi přijatelná, zaplatila bych i více
+ Originální vzory a střihy
- nenapadá mě žádná

Jsem opravdu nadšená, že jsem objevila stránku s tímto zbožím. To oblečení je úžadné, originální, kvalitně a krásně ušité. Moc moc Vám za to děkuji a pokračujte dál. Pravidlně kontroluji, zda jste nepřidali nový kousek z nové látky co bych mohla zase objednat :-D
ML Avatar autora Markéta Lajdarová | 19/05/2020
Cronies vřele doporučuji pro jejich originalitu a kvalitu materiálu. Komunikace prodávajícího je úplně suprová. Špatně jsem změřila syna a nebyl vůbec žádný problém s výměnou zboží za větší velikost. Příjemné jednání. Balíček nám přišel moc pěkně zabalený. Nesetkala jsem se ještě s takovým vážením si zákazníka. Klobouk dolů ;-)
KV Avatar autora Kristýna Volánková | 18/05/2020
Nakoupila jsem už po druhé a jsem velice spokojená jak s kvalitou zboží a vzhledem tak rychlostí dodání. A také byl balíček krásně zabalený a vodolepka jako dárek potěšila. Určitě nakoupím zas. Děkuji K. :)
EK Avatar autora Eva Krejčířová | 18/05/2020
S nákupem u Vás jsme moc spokojení. Tepláčky i softshellové kalhoty jsou krásné, přišly krásně zabalené a do dvou týdnů od objednání, to mě příjemně překvapilo :) Určitě si u Vás zase něco objednáme.
Avatar autora Kamila Štefková (Administrátor) 18/05/2020
Moc děkujeme za zpětnou vazbu. Snažíme se expedovat jak nejrychleji dovedeme, abyste měli zboží brzy u sebe :)
PN Avatar autora Pavla Nováková | 17/05/2020
Naprostá spokojenost.
Avatar autora Kamila Štefková (Administrátor) 18/05/2020
Děkujeme :)
Avatar autora | 15/05/2020
Můj nákup u ceonies, kdy jsem objednávala dětské softshellové kalhoty, byl naprosto úžasný. Za prvé, i když některé věci šíjí až po objednávce, tak mi to velmi rychle dorazilo a za druhé, když přišel balíček, tak jsem byla neskutečně překvapená. Balíček přišel nádherně zabalený se vzkazem a dárečkem, ještě nikdy mi nepřišel tak krásný balíček. Co se obsahu týče, kalhoty jsou úžasné. Moc děkuji za tento zážitek. DOPORUČUJI!
Avatar autora | 12/05/2020
Vyborna komunikace, vse sedelo dle objednavky... kvalitni materialy, supr!!!
Avatar autora Kamila Štefková (Administrátor) 18/05/2020
To jsme moc rádi, děkujeme za hodnocení....
MS Avatar autora Markéta Srbová | 12/05/2020
Krasne zabalene + darecek, vse odpovidalo... dobra komunikace ☺️
Avatar autora Kamila Štefková (Administrátor) 12/05/2020
Děkujeme, jsme moc rádi, že jste spokojená :)
PL Avatar autora Petra Lisá | 11/05/2020
Vždy skvělá komunikace, kvalitní, nápadité a originální zboží šité s láskou...
Avatar autora Kamila Štefková (Administrátor) 12/05/2020
Moc děkujeme :) Je nám ctí, že jste u nás spokojená a vracíte se ;-)
MM Avatar autora Martina Markova | 09/05/2020
Velka spokojenost,zbozi dorazilo v poradku,je krasne,velikosti sedi. Prijemny material,mame radi naplety v pase i na nohavicich;-) Deti velmi potesil maly darek. Balicek krasne zabaleny,je videt,ze majiteli i na tomto zalezi. Dekujeme za slevu na pristi nakup,urcite se budeme vracet:-)
Avatar autora Kamila Štefková (Administrátor) 12/05/2020
Děkujeme moc za Vaše hodnocení. Jsme moc rádi, že jsme mohli udělat radost jak dárkem, tak oblečením. Záleží nám na každém detailu a posíláme s každým balíčkem i kousek nás :) Určitě se budeme těšit příště ;-)
Avatar autora | 09/05/2020
+ Krásně zabalené, rychlé

VK Avatar autora Veronika Kultová | 05/05/2020
Oblečení krásné a kvalitní, spokojenost
Avatar autora Kamila Štefková (Administrátor) 09/05/2020
To jsme moc rádi, děkujeme za hodnocení :)
PM Avatar autora Pavel Moudrý | 04/05/2020
Kalhoty vypadají krásně a jako jedny z mála nám opravdu sedí díky gumám v pase a u kotníků.
Avatar autora Kamila Štefková (Administrátor) 09/05/2020
Děkujeme, ano, na náplety nedáme dopustit, Netlačí, přizpůsobí se dané postavě :)
KP Avatar autora Klára Paulíčková | 02/05/2020
Vcasne dodani. Pekne zpracovani.
Avatar autora Kamila Štefková (Administrátor) 09/05/2020
Děkujeme mockrát :)
HB Avatar autora Hana Boudova | 02/05/2020
Velká spokojenost, skvělá komunikace, parádní výrobky. Úzké, dobře drží v pase a krasně.
Avatar autora Kamila Štefková (Administrátor) 09/05/2020
Jsme moc rádi, že jste spokojená s kvalitou a provedením produktu. Děkujeme.
LK Avatar autora Lenka Krátká | 02/05/2020
Vše super, přišel moc pěkný a milý balíček a softhellky vypadají krásně :-)
Avatar autora Kamila Štefková (Administrátor) 05/05/2020
Děkujeme, jsme rádi, že jste spokojeni :)
PN Avatar autora Pavla Nováková | 29/04/2020
Zatím spokojenost,kraťasy povolily v šití,paní nemá problém opravit a zaplatit dopravu.
Avatar autora Kamila Štefková (Administrátor) 29/04/2020
Děkujeme...kraťasy znovu a lépe přišijeme a obratem odešleme :)
Nahoru
191 položek celkem
Tabulka velikostí